Palliatieve zorg voor jonge mensen

In de zorg zijn jongeren en jong-volwassenen de vergeten doelgroep. Xenia biedt deze jonge mensen die intensieve, verpleegkundige en medische zorg nodig hebben een thuis. Op een manier die de jongere zelf wil. Je krijgt een mooi idee hoe dit in de praktijk vorm krijgt bij Xenia door dit prachtige filpmje, gemaakt door Het woord is aan Jou, te bekijken.

Afgelopen week is Jacqueline Bouts geïnterviewd voor de Mexicaanse krant El sol de Mexico en het artikel met als vertaalde titel "Xenia, een huis met een hart om in Nederland het leven op te fleuren" staat nu online. Of download en lees de pdf van het artikel. 

Op 6 april opende wethouder Mieke Damsma bij Bureau Europa, platform voor architectuur en design de tentoonstelling 'Intensive Care, Architectuur en Design in de Zorg'. Voor deze tentoonstelling is een mooi filmpje gemaakt over Xenia. 

De eerste inschrijvingen om mee te lopen voor Xenia tijdens de Leiden Marathon zijn binnen en de voorbereidingen zijn in volle gang!

Hoe doe je mee?

Xenia zal met een informatiestand aanwezig zijn op het uitvaart event ‘Funeral Fair’ op zondag 9 april 2017 in de Van Nelle fabriek te Rotterdam.

Save the date!
Na een succesvolle eerste editie van Xenia runners, waarbij er tijdens de Leiden Marathon veel geld is opgehaald voor Xenia Hospice, gaan we dat dit jaar wederom organiseren. Loop mee voor Xenia Hospice met één van de onderdelen van de 27e Leiden Marathon en laat je sponsoren om zoveel mogelijk op te halen voor Xenia Hospice!

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

(kinder)verpleegkundige met ervaring met palliatieve terminale zorg voor Xenia Via werkenbijallerzorg shar.es/1VHKUv

9 dagen geleden reply retweet favorite
Xenia Huis

Je krijgt een mooi idee hoe Xenia werkt door dit prachtige filpmje, gemaakt door Het woord is aan Jou, te bekijken.… twitter.com/i/web/status/9…

16 dagen geleden reply retweet favorite
Xenia Huis

Mijn handen, haar handen, ik leg ze voor het laatst naast elkaar - Opinie - PAROOL twitter.com/share?text=Mij… via @parool

29 dagen geleden reply retweet favorite
Xenia Huis

Studenten Leiden gezocht voor vrijwilligerswerk in ons mooie huis Een paar uur per week, mooie ervaring rijker Zie… twitter.com/i/web/status/8…

36 dagen geleden reply retweet favorite