Palliatieve zorg voor jonge mensen

Hoe kun je een sponsoractie aanmaken op de evenementen website van Xenia? Nou da's heel makkelijk, lees even de volgende punten en je bent binnen 5 minuten klaar! Echt waar! 

  1. actiepagina1Registreer je via https://doneren.xenialeiden.nl/register en vul daar je gegevens in. Je kunt je als individu inschrijven of als groep voor een bestaand event of als op zichzelf staande actie. Schrijf wel voor jezelf even het emailadres en wachtwoord op waarmee je jezelf geregistreerd, die heb je namelijk later nodig om in te loggen als je je profiel of actie wil beheren.
  2. actiepagina2Een van onze beheerders zal even checken of alles klopt met je aanmelding en dan goedkeuren. Die check gebeurt echter niet elke minuut van de dag dus je hoeft er op dit moment niet op te wachten. Wacht gewoon tot je van ons een mailtje krijgt over die goedkeuring en dan kun je jouw profiel rustig aanpassen wanneer het je uitkomt.
  3. actiepagina3Wanneer jouw actie dus goedgekeurd is, krijg je een mailtje met het goede nieuws! En je kunt dan inloggen met jouw eigen login gegevens (die je bij punt 1 hebt opgeschreven) op de actiewebsite van Xenia via https://doneren.xenialeiden.nl/beheer. Daar kun je dan je profiel aanpassen voor het huidige evenement, alle evenementen bekijken waar je aan mee doet, of je aanmelden voor een nieuw evenement.
  4. actiepagina4Zodra je jouw profiel wat gevuld hebt met een leuke introductie tekst en een foto, kun je via https://doneren.xenialeiden.nl/ het evenement opzoeken waarvoor je je hebt ingeschreven en dan je eigen pagina zoeken die onder dat evenement genoemd word. Die pagina kun je dan onder je familie, vrienden, collegas of bijvoorbeeld teamleden verspreiden om met jouw actie zoveel mogelijk sponsoren te krijgen.

Veel succes en plezier! 

Xenia is super blij met jullie energie en inzet.

Recent nieuws

Natuurlijk wilden we meewerken aan de kalender voor Xenia

De twee heren zegden direct hun medewerking toe toen ze benaderd werden voor het initiatief van de DIOK Herenkalender. Voor Hospice Xenia, een Leids hospice in de binnenstad dat zich richt op de verzorging van ernstig zieke jongeren tussen de 16 en de 40, gingen uiteindelijk 17 selectiespelers van DIOK op de foto, in ontbloot bovenlijf. Alle opbrengsten van de kalender, die 10 euro kost, komen ten goede aan dit mooie doel.

Roelie van Seumeren Fonds steunt Xenia

Soms wil je meer doen. Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen. Zodat alle jongeren gelijke kansen krijgen, ouderen mee blijven doen in de samenleving en mensen met een beperking niet beperkt worden in het leven. Gijs Scholten van Aschat vertelt bevlogen over één van de vijf Oranje Fondsen op Naam.

Mooi gebaar van Avery Dennison voor Xenia

Vanuit het Avery Dennison global headquarters is een programma om gemeenschappelijke activiteiten te steunen. Als er een Avery team is die zich vrijwillig inzet voor een legaal goed doel (zoals Xenia in dit geval) en ze hebben daar vrijwilligers werk gedaan dan wordt er als extra stimulans nog een mooi bedrag aan dat goede doel over gemaakt.

Interview Jacqueline Bouts in vakblad Uitvaart

In het Vakblad Uitvaart van oktober 2018 deel 3 van de interviewserie Grenswachters door Léonie Schutter - de Boer, over professionals die werken met mensen in hun laatste levensfase. Deel 3 dit keer met onze Jacqueline Bouts. 

Xenia genoemd in de Canon palliatieve zorg

De geschiedenis van de palliatieve zorg in Nederland is een verhaal van doorzetters. Een verhaal bovendien dat nog maar weinig verteld is, en nog maar heel beperkt gedocumenteerd. Dat was precies de reden dat ZonMw vanuit het meerjarige stimuleringsprogramma Palliantie. Meer dan zorg in 2015 het initiatief nam om een digitale Canon palliatieve zorg samen te stellen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.