Palliatieve zorg voor jonge mensen

Xeniahospice ontmoet de buurt op de Internationale dag van de hospice en palliatieve zorg, op zaterdag 14 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Alle buren en andere belangstellenden zijn welkom in de tuin voor Xenia.

Deze feestmiddag wordt georganiseerd door Nien Boots. Nien is mede-initiatiefnemer van een hospice in Barcelona voor dezelfde doelgroep als van Xenia. Om ervaring op te doen over het reilen en zeilen in een hospice heeft Nien ruim twee maanden bij Xenia als vrijwilliger gewerkt. Ter afsluiting organiseert Nien de feestmiddag bij Xenia. Nien is kunstenaar en heeft een kunstprojekt bedacht waarbij ze medewerking heeft gevraagd van de Xeniaburen, vrijwilligers, gasten en hun familieleden.

Het belooft een bijzondere middag te worden waarbij de buurt Xenia kan ontmoeten. Medewerking wordt verleend door Circus Blixem en sneltekenaar Ellen Heutink. Mandy en Mel van Circus Blixem gaan op een spectaculaire wijze het kunstwerk ophangen dat Nien, samen met de Xeniaburen en Xeniavrijwilligers, gasten en hun familieleden heeft gemaakt. Kinderen kunnen meedoen met het circus.

Ellen Heutink , de sneltekenaar, komt deze middag speciaal uit het oosten van het land. De tafel van Ellen staat klaar om in enkele minuten een prachtig portret te maken. Een portret laten tekenen kan voor een donatie vanaf 10 euro. Als je op de lijst wil voor een tekening stuur dan een berichtje aan Xenia.

Wil je een bijdrage aan het kunstwerk leveren stuur dan je creatie met het thema : ‘Wat betekent Xenia voor jou?’. 

De hapjes en drankjes staan klaar !
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


www.circusblixem.nl
www.ellenheutink.nl

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

WE zijn trots op onze Xeniabestuurder Gefeliciteerd Hans ! twitter.com/lumc_leiden/st…

1 day ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@RhodeBijlsma @AYA4net @cancercenterumc Mooi!

2 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Wat betekent Xenia voor onze gasten en hun naasten? Dat onderzocht kunstenaar @Nien Boots uit Barcelona. Zij maakte… twitter.com/i/web/status/9…

1 week ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Er is geen ontkomen meer aan: „ik ben dus ziek.” nrc.nl/nieuws/2018/04… via @nrc

1 week ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Wat een geweldig leuk verjaardagsfeest met onze vrijwilligers en professionals. We vieren vier jaar Huis met een Ha… twitter.com/i/web/status/9…

1 week ago reply retweet favorite