Palliatieve zorg voor jonge mensen

Ook dit jaar kregen weer 13 Leidse toppers een koninklijke onderscheiding opgespeld uit handen van burgemeester Lenferink tijdens de jaarlijkse lintjesregen.

lintjesregen 2018 2

In een stampvolle Hooglandse Kerk kregen 13 inwoners uit handen van burgemeester Lenferink een lintje. Dat zijn er drie minder dan vorig jaar. De meesten van hen (11) werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Eén persoon werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en er werd één inwoner benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Van de 13 onderscheidingen gingen er 3 naar een vrouw en 10 naar een man.

Van harte allemaal en natuurlijk in het bijzonder onze welgemeende felicitaties aan Jacqueline Nathalie Josepha Maria Bouts :-)

Meer informatie op de site van de gemeente

 

 

 

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

@hospice_cat And a birthdayparty

3 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Verjaardag Xenia-ambassadeur Martijn dat hebben we goed gevierd! https://t.co/y2LZbGgLWJ

5 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

https://t.co/G52L7N0e8L

5 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Word vrijwilliger bij Xenia Leiden! Maak naast studeren tijd vrij voor dankbaar vrijwilligerswerk. Hoe dat is? Onze… twitter.com/i/web/status/1…

3 weeks ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Heerlijke zo’n warme zomeravond !Lekker buiten eten, spontane bbq- actie kookvrijwilliger en verpleegkundige https://t.co/4ogG9qevgN

3 weeks ago reply retweet favorite

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.