Save the date!
Na een succesvolle eerste editie van Xenia runners, waarbij er tijdens de Leiden Marathon veel geld is opgehaald voor Xenia Hospice, gaan we dat dit jaar wederom organiseren. Loop mee voor Xenia Hospice met één van de onderdelen van de 27e Leiden Marathon en laat je sponsoren om zoveel mogelijk op te halen voor Xenia Hospice!

Hoe werkt het?

Informatie over de aanmeldprodecure voor Xenia runners volgt zo snel mogelijk. Wil je meedoen? Koop wel dan alvast een startbewijs voor de Leiden Marathon. Dat kan via: http://marathon.nl/

Wanneer?
Zaterdag 20 mei
22.30 uur: De 5 van Ton van Bemmelen Sports (Nightrun)

Zondag 21 mei
10.30 uur: De Marathon en De 21 van Zorg en Zekerheid
14.30 uur: De 10 van Heerema Marine Contractors

Vragen?
Voor nadere informatie en vragen hou je onze website in de gaten, check je onze facebook pagina of kun je contact opnemen met de organisatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

@StichtingPAL En fijn om samen de knelpunten op te pakken !

2 weeks ago reply retweet favorite

@ReginavdKraan Gefeliciteerd! Mooi nieuws