Palliatieve zorg voor jonge mensen

Naast de mogelijkheid van doneren bestaat sinds de opening de mogelijkheid om een of meer kamers voor onze gasten te ‘sponsoren’: voor een periode van minimaal 3 jaar verbindt een donateur zich aan Xenia om een (deel van een) kamer mede te sponsoren.

kamer1

Daarbij zij opgemerkt dat de jaarlijkse kosten van een kamer zijn begroot op € 20.000. Een dergelijke bijdrage kan worden vastgelegd in een onderling contract en kan periodiek worden betaald of in één keer vooraf. Het bestuur van Stichting Vrienden van Xenia licht u graag in over de mogelijkheden.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Hoe kan ik Xenia steunen?

Xenia Hospice is voor een groot deel afhankelijk van financiële steun van derden. Hieronder kunt u direct via Ideal of via een van onze partners Xenia financieel steunen.

Wilt u voor langere periode donateur worden, een schenking doen of op een ander manier uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

DONEER IN 2 STAPPEN

icon 50x50In 2 stappen een bedrag doneren via Ideal. Alleen donaties groter dan 10 euro mogelijk. Enorm bedankt!

Of doneer via ....

Via de vriendenloterij kunt u loten kopen waarmee u Xenia steunt.

vriendenloterij 

Daarnaast is iedere bijdrage, groot of klein,  zeer welkom op rekeningnummer  NL39RABO0114056803 t.n.v. Stichting Vrienden van Xenia Hospice.